Breda Strength & Conditioning

Kies hieronder het abonnement of product naar keuze.LET OP! Heb je al een abonnement lopen bij ons, maar wil je die aanpassen? Stuur dan een mail naar info@bredasc.com.
Gratis intake
Good to Go-programma
Reguliere abonnementen
Strong Women
Strippenkaarten
Events & Seminars
Supplementen
Kleding, boeken en andere producten

Gratis intakegesprek

Vraag hier je gratis intakegesprek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. Ook krijg je een intakeformulier toegestuurd. Vul deze uiterlijk 24u voor je intakegesprek in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

0.00

View

Good To Go 2019-03 [VOL]

Startdatum: 10/17 mrt 2019. // LET OP! Zet de startdatum hieronder op 17 maart 2019 om je credits voor de trainingen in de juiste periode te ontvangen. // Het BSC onboarding programma, waarin je een stoomcursus krijgt m.b.t. onze manier van trainen, mindset en voeding en alle ins&outs van de gym, zodat je aan het einde van deze 4 weken helemaal Good To Go bent om mee te doen aan onze reguliere trainingen. // Check alle data op de website. // Ben je al een gevorderde atleet? Check dan de Up to Speed-training.

99.95

View

Good To Go 2019-04

Startdatum: 13 apr 2019. // LET OP! Zet de startdatum hieronder op 13 april 2019 om je credits voor de trainingen in de juiste periode te ontvangen. // Het BSC onboarding programma, waarin je een stoomcursus krijgt m.b.t. onze manier van trainen, mindset en voeding en alle ins&outs van de gym, zodat je aan het einde van deze 4 weken helemaal Good To Go bent om mee te doen aan onze reguliere trainingen. // Check alle data op de website. // Ben je al een gevorderde atleet? Check dan de Up to Speed-training.

99.95

View

Good To Go 2019-05

Startdatum: 11 mei 2019. // LET OP! Zet de startdatum hieronder op 11 mei 2019 om je credits voor de trainingen in de juiste periode te ontvangen. // Het BSC onboarding programma, waarin je een stoomcursus krijgt m.b.t. onze manier van trainen, mindset en voeding en alle ins&outs van de gym, zodat je aan het einde van deze 4 weken helemaal Good To Go bent om mee te doen aan onze reguliere trainingen. // Check alle data op de website. // Ben je al een gevorderde atleet? Check dan de Up to Speed-training.

99.95

View

Good To Go 2019-06

Startdatum: 08 jun 2019. // LET OP! Zet de startdatum hieronder op 08 jun 2019 om je credits voor de trainingen in de juiste periode te ontvangen. // Het BSC onboarding programma, waarin je een stoomcursus krijgt m.b.t. onze manier van trainen, mindset en voeding en alle ins&outs van de gym, zodat je aan het einde van deze 4 weken helemaal Good To Go bent om mee te doen aan onze reguliere trainingen. // Check alle data op de website. // Ben je al een gevorderde atleet? Check dan de Up to Speed-training.

99.95

View

Up to Speed-training

Ben je een gevorderde atleet en wil je bij ons aan de slag met je trainingen? Dan kun je voor deze

59.95

View

GTG-voedingsseminar - voor leden

Het Good To Go voedingsseminar insliep korting voor leden BredaSC

29.95

View

Maandabonnement 1x per week

1x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag.

41.95

View

Maandabonnement 2x per week

2x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag.

54.95

View

Maandabonnement 3x per week

3x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag.

64.95

View

Maandabonnement Onbeperkt

Onbeperkt reguliere groepstrainingen, plus open gym op zaterdag.

69.95

View

Halfjaarabonnement 1x per week

1x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 6 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

39.85

View

Halfjaarabonnement 2x per week

2x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 6 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

52.20

View

Halfjaarabonnement 3x per week

3x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 6 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

61.70

View

Halfjaarabonnement Onbeperkt

Onbeperkt reguliere groepstrainingen per week, plus open gym op zaterdag. 6 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

66.45

View

Jaarabonnement 1x per week

1x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 12 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

37.76

View

Jaarabonnement 2x per week

2x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 12 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

49.46

View

Jaarabonnement 3x per week

3x reguliere groepstraining per week, plus open gym op zaterdag. 12 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

58.46

View

Jaarabonnement Onbeperkt

Onbeperkt reguliere groepstrainingen per week, plus open gym op zaterdag. 12 maanden korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

62.96

View

Strong Women-cursus The Original

12-weekse cursus om sterker, fitter en zelfverzekerder je leven te leiden! 12 weken lang training, voedingsbegeleiding en coaching.

499.00

View

Maandabonnement SW 1x per week

Vervolg op de 12-weekse cursus. Small groep-trainingen, inclusief voedingsbegeleiding en maandelijkse meting.

56.95

View

Maandabonnement SW 2x per week

Vervolg op de 12-weekse cursus. Small groep-trainingen, inclusief voedingsbegeleiding en maandelijkse meting.

87.45

View

Maandabonnement SW 3x per week

Vervolg op de 12-weekse cursus. Small groep-trainingen, inclusief voedingsbegeleiding, maandelijkse meting en halfjaarlijks focusgesprek.

104.95

View

Halfjaarabonnement SW 1x per week

6 maanden 5% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

54.10

View

Halfjaarabonnement SW 2x per week

6 maanden 5% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

83.08

View

Halfjaarabonnement SW 3x per week

6 maanden 5% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een halfjaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

99.70

View

Jaarabonnement SW 1x per week

12 maanden 10% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een jaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

51.26

View

Jaarabonnement SW 2x per week

12 maanden 10% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een jaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

78.71

View

Jaarabonnement SW 3x per week

12 maanden 10% korting op normale prijs, daarna automatisch over op maandabonnement (tenzij je opnieuw een jaarabonnement afsluit). Niet tussentijds opzegbaar.

94.46

View

10-trainingenkaart BredaSC

10 trainingen naar keuze (Strong Women uitgesloten). 12 maanden geldig. Geen toegang open gym.

129.95

View

10-trainingenkaart Strong Women

10 losse Strong Women-trainingen. Na aankoop 1 jaar geldig. Geen toegang open gym.

154.95

View

Strong Women Obstacle Event

Datum: 25 mei 2019. Inschrijven kan tot 12 mei 2019. Altijd al een Obstacle run willen doen? Maar heb je nooit de mogelijkheid, het lef of je vrienden zover gekregen om met je mee te doen? Dit is je kans! Samen met andere Strong Women overwin je een reeks obstakels zoals hindernissen, modder, hekken, muren en greppels. Wij, coach Maaike en coach Sanne zijn er bovendien bij om jullie voor te bereiden, je wat fijne kneepjes te leren of extra aanmoediging te geven. De nadruk ligt op het voltooien van de hindernisbaan met je team, het helpen van je teamgenoten en vooral ook veel plezier maken. Als je deze uitdaging hebt voltooid, krijg je het gevoel dat je alles kunt afmaken!

35.00

View

Magnesium / Zink (Go Primal)

Essentieel voor spier- en zenuwfunctie. Bestrijdt vermoeidheid en uitputting. Herstelt de vochtbalans na training en voorkomt kramp. Versterkt het metabolisme en energiebalans. 45 dagdoseringen.

19.90

View

Triple Threat M/O/D (Go Primal)

Magnesium / Zink. Visolie. Vit D. Alle drie in een pakket. De optimale combinatie . Los E 61,70, nu E 50,-

50.00

View

Vitamine D (Go Primal)

Helpt bij het behouden van sterke botten. Vergroot kracht en spiergroei. Verlaagt stress en versterkt de balans en een goed humeur. Versterkt het immuun systeem. Opname 45% verbeterd door toevoeging biologisch kokosvet. 90 dagdoseringen.

11.90

View

Visolie (Go Primal)

Bevordert de gezondheid van de ligamenten en gaat ontstekingen tegen. Goed voor gezondheid van het hart. Vetzuren geven de werking van de hersenen een boost. Omega 3 vetzuren zijn goed voor de oogfunctie. 45 dagdoseringen.

29.90

View

WheyPro Aardbei 2kg

Whey Eiwit Concentraat van Mr. Eiwit is een eerlijke en natuurzuivere aanvulling op de dagelijkse voeding. Ontwikkeld om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Whey Eiwit bevat van nature een compleet essentiëel aminozuur profiel, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Deze bouwstenen heb je nodig voor spierherstel en groei. 2kg = ong. 70-80 shakes.

35.00

View

WheyPro Chocolade 2kg

Whey Eiwit Concentraat van Mr. Eiwit is een eerlijke en natuurzuivere aanvulling op de dagelijkse voeding. Ontwikkeld om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Whey Eiwit bevat van nature een compleet essentiëel aminozuur profiel, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Deze bouwstenen heb je nodig voor spierherstel en groei. 2kg = ong. 70-80 shakes.

35.00

View

NightPro Chocolade (Caseïne)

0,9kg. Caseine eiwit van Mr. Eiwit is een eerlijke en natuurzuivere aanvuling op de dagelijkse voeding. Het is uitermate geschikt om voor het slapen te nemen of wanneer je verwacht een langere periode zonder eten te zitten. Caseine eiwit wordt namelijk langzaam verteerd en is daardoor de ideale proteine bron voor een langzame afgifte van aminozuren in het lichaam.

26.00

View

GreenFit Chocolade (Vegan)

1kg. GreenFit is een volwaardig plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van erwten eiwit. Door de toevoeging van plantaardige BCAA's beschikt Greenfit over een compleet spieropbouwend aminozuurprofiel. Greenfit is geschikt voor iedereen die op een bewuste en duurzame manier zijn of haar lichaam wilt voorzien van kwalitatief goede plantaardige eiwitten. Daarnaast is Greenfit compleet vrij van allergenen en zijn deze vegetarische eiwitten voor iedereen geschikt.

34.00

View

BCAA's (Framboos of Lemon)

GreenHydro is een 100% plantaardige hydratatiedrank die essentiële aminozuren bevat welke het lichaam nodig heeft. Onder sporters worden deze essentiële aminozuren ook wel BCAA's genoemd. Het maakt deze drank perfect als sportdrank om te drinken tijdens inspanning of een sportactiviteit.

24.95

View

Pre-Workout (Perzik)

De Cafeïne, Creatine, L-Tyrosine en AAKG zijn 4 pijlers die zorgen voor stimulering op korte termijn. Ideaal dus voor vechtsporters, krachtsporters, voetballers en elke andere sport waar explosiviteit een vereiste is. De Vijfde pijler van de Mr. Eiwit Pre-Workout is Beta-Aline, na een consequent gebruik van 2 weken zou het de Carnosine waardes in je spieren kunnen verhogen zodat het moment van verzuring in de spieren wordt uitgesteld. Ideaal voor duursporters dus. Zo heeft Mr. Eiwit er voor gezorgd dat de Pre-Workout voor ieder doel inzetbaar is.

29.00

View

Strong Women-top (S)

Maat S. Heerlijke loszittende, stoere trainingstop van soepelvollende stof.

25.00

View

Strong Women-top (M)

Maat M. Heerlijke loszittende, stoere trainingstop van soepelvollende stof.

25.00

View

Strong Women-top (L)

Maat L. Heerlijke loszittende, stoere trainingstop van soepelvollende stof.

25.00

View

Strong Women-top (XL)

Maat XL. Heerlijke loszittende, stoere trainingstop van soepelvollende stof.

25.00

View

BredaSC hoody (S)

Maat: Small. Mooie kwalitatieve trui van 100% biologisch ringgesponnen, gekamd katoen (280gsm). Valt soepel en is heerlijk warm en zacht. Dubbelgevoerde capuchon. RESERVERING! Nieuwe voorraad komt in de week van 5 feb weer binnen.

40.00

View

BredaSC hoody (M)

Maat: Medium. Mooie kwalitatieve trui van 100% biologisch ringgesponnen, gekamd katoen (280gsm). Valt soepel en is heerlijk warm en zacht. Dubbelgevoerde capuchon. RESERVERING! Nieuwe voorraad komt in de week van 5 feb weer binnen.

40.00

View

BredaSC hoody (L)

Maat: Large. Mooie kwalitatieve trui van 100% biologisch ringgesponnen, gekamd katoen (280gsm). Valt soepel en is heerlijk warm en zacht. Dubbelgevoerde capuchon.

40.00

View

BredaSC hoody (XXL)

Maat: Extra-extra Large. Mooie kwalitatieve trui van 100% biologisch ringgesponnen, gekamd katoen (280gsm). Valt soepel en is heerlijk warm en zacht. Dubbelgevoerde capuchon.

40.00

View

BredaSC hoody (XXXL)

Maat: 3x Extra Large. Mooie kwalitatieve trui van 100% biologisch ringgesponnen, gekamd katoen (280gsm). Valt soepel en is heerlijk warm en zacht. Dubbelgevoerde capuchon.

40.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......